Betalen


Betaalwijzen
Als u voor een van onze betaalmogelijkheden (buiten bankoverschrijving) kiest om uw bestelling te betalen kunnen wij uw bestelling direct in behandeling nemen.

IDeal / Sofort banking / Giropay / Bancontact
Indien u kiest voor betalen met een van deze mogelijkheden dan kunt u direct inloggen op uw eigen bankrekening. Uw bestelling wordt direct als betaald gemarkeerd in ons systeem. Wij nemen uw bestelling dan de eerst volgende werkdag in behandeling.

Paypal
Een betaling via Paypal verloopt als volgt:

- heeft u nog geen Paypal account, dan zal de Paypal-site u op een gemakkelijke manier leiden door de stappen om een account, gekoppeld aan uw creditcard of bankrekening, aan te maken;
- heeft u een account bij Paypal dan kunt u via de u bekende, simpele manier betalen.

Als u middels Paypal betaalt dan staat uw bestelling direct als betaald gemarkeerd in ons systeem. Wij nemen uw bestelling de eerst volgende werkdag in behandeling.
De kosten bedragen € 1.00. 

Bankoverschrijving
Indien u kiest voor betalen per bank dan zal de site bevestigen dat u uw bestelling geplaatst heeft. U kunt uw bestelnummer zien, alsmede het rekeningnummer waar u het totaalbedrag van uw bestelling naar kunt overboeken onder vermelding van het  bestelnummer. Houdt u rekening met een verwerkingstermijn van de banken onderling van minimaal één werkdag. De levertijd van uw bestelling wordt dan ook verlengd met minimaal één extra werkdag. Een betaling via een buitenlands rekeningnummer neemt normaal gesproken twee extra werkdagen in beslag. Indien u de verzending van uw bestelling wilt bespoedigen, maak dan géén gebruik van een bankoverschrijving maar van een directe betaalmogelijkheid. 
Betalingen gedaan via een “SEPA Overboeking” zijn meestal de volgende werkdag bijgeschreven.

Creditcards
Via Paypal kunt u betalen met Visa en Mastercard.

Contant
U kunt uitsluitend voor één van bovenstaande betaalmogelijkheden kiezen! Contant betalen bij afhalen is niet mogelijk.
U kunt van maandag t-m vrijdag tussen 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag tussen 10.00 en 12.00 uur uw bestelling afhalen. Wij vragen u om de bestelling te plaatsen en bij het afrekenen te kiezen voor bij ”Afhalen”.
Wij geven u aan wanneer uw bestelling gereed staat. Neem vervolgens contact met ons op om aan te geven wanneer u uw bestelling wenst af te halen.
Ontvang de juiste deals voor uw locatie; Selecteer uw land